16 & 17 AUGUSTI 2024

vÄLKOMNA TILL ÅRETS KANONLOPP!

Motorfest på Gelleråsen Arena med Kanonloppet 2024! Kanonloppet är kronjuvelen på Gelleråsen Arena. Förutom stentuffa tävlingar blir det pausunderhållning i världsklass. 

I årets upplaga av Kanonloppet tävlar förutom Pro Superbike även Porsche Carrera Cup Scandinavia, Porsche Sprint Challenge, Valeryd Legends Cup, V8 ThunderCars. Under Kanonloppet 2024 avgörs även SM i El-Kart på den nybyggda kartingbanan som är sveriges längsta tävlingsbana för karting. Det blir en fullspäckad helg med racing på allra högsta nivå! 

I depån blir det stor bilutställning i samband med "Sportscar Together Day". Det bjuds på olika uppvisning och massa olika aktiviteter för stora som små. Det kommer även finnas en Family Fun Zone med El-minibilar, bobbycars, hoppborg med hinderbana, Rodeotjur mm

Fredag 16 augusti är träning och kvaldag för de olika klasserna. Lördag 17 augusti är huvuddag med tävlingar.

ENTRÈBILJETTER, VIP-BILJETTER OCH LÄKTARE

Biljett krävs för att komma in på Kanonloppet 2024. Barn under 15år går in gratis men behöver egen biljett. Alla Entrébiljetter innehåller även parkeringsbiljett och program.

ENTRÉBILJETT DAG Förköp t.o.m 11 Aug 295kr/dag. Ordinarie 495kr/dag

ENTREBILJETT HELG Förköp t.o.m 11 Aug 450kr. Ordinarie 695kr

LÄKTARBILJETT LÖRDAG 220kr begränsat antal (barn som inte sitter i vuxens knä behöver egen biljett)

VIP-BILJETT LÖRDAG 1595kr (begränsat antal)

Innehåll i VIP-biljett är: Entré, Parkering, Läktarplats, VIP-område med VIP-Tält och uteservering, Matbuffé och snacks/dryck hela dagen. I VIP-tältet kommer det också bli intervjuer med motorsportsprofiler under lunchen. Tältet är tillgängligt mellan kl 9-17. Lunchen serveras mellan 11.30-14.00

FAMILY FUN ZONE & GOKART

Skoj för hela familjen. Mini-racing för de allra minsta där de kan testa på att köra våra elfordon på en minibana. Hoppborgar för rastlösa ben och rodeotjur för den våghalsiga. Vinn fina priser i olika utmaningar tillsammans med våra föreningspartners. Gokartbanan har drop-in för de racingsugna.

SHOWER / UPPTRÄDANDEN / AKTIVITETER

Under dagen bjuds det på lite blandad underhållning utöver det häftiga som händer på banan. 

Innehåll presenteras löpande under 2024.

PARKERINGSOMRÅDE

Följ skyltning "P Publik" vid ankomst till banan. Tänk på att det kan vara mycket folk så kom i tid. Parkeringsavgift ingår i entrébiljetten.

Observera - PRELIMINÄRT tidSschema - kan komma att ändras

FREDAG 16/8

Tidsschema publiceras inom kort.

lÖRDAG 17/8

Tidsschema publiceras inom kort.

HITTA TILL BANAN

HUVUD- OCH MÄSTERSKAPSPARTNER

OFFICIAL PARTNERS

OFFICIAL SUPPLIER